Universiteit Leiden
  home   contact      
 
 
 
Archief
   

Archief

Personalia

Nieuwe medewerker

      

Angelique Opdam
Management assistente Faculteitsbestuur Letteren

1175 / kr. 303
  a.opdam@let.leidenuniv.nl

Sinds 7 februari werk ik als management assistente bij het Faculteitsbestuur Letteren. Hiervoor heb ik bijna drie jaar gewerkt als uitzendkracht bij het Faculteitsbureau, dus een aantal van jullie zullen mij wellicht al kennen. Voor degenen waarvoor dit niet geldt, volgt hier een korte introductie van mijzelf.

Introductie
Ik ben opgegroeid in Roelofarendsveen en omstreken, maar woon al weer ruim 17 jaar in Leiden. Hier woon ik samen met Frank in een appartement in de Stevenshof. In Leiden ben ik ook naar de middelbare school geweest. Na het behalen van mijn VWO-diploma ben ik Culturele Antropologie gaan studeren hier in Leiden. Naast mijn studie heb ik altijd gewerkt en op een gegeven moment verdween de studie naar de achtergrond. Ik heb onder andere als management assistente gewerkt bij FedEx Logistics en Yamanouchi Europe. Na 'enige' jaren vertraging heb ik in de afgelopen zomer dan toch mijn Bachelordiploma Culturele Antropologie gehaald.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of fietsen of ik lees een boek. Ook probeer ik af en toe de sportschool te bezoeken en vind ik het leuk om met vrienden en familie af te spreken. Sinds kort heb ik er een nieuwe hobby bij, namelijk ons nieuwbouwhuis wat we onlangs hebben gekocht.

Bereikbaarheid
Mijn werktijden zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.45 tot 17.15 uur
Kkamernr. 303/1175
Telefoonnr. 527 2318
E-mail: a.opdam@let.leidenuniv.nl

                                    

 
   
vorige pagina top pagina