Universiteit Leiden
  home   contact      
 
 
 
Archief
   

Onderwijs

Prijzen voor Letteren

Larissa Anissimova, docente Russische taalvaardigheid, heeft tijdens de viering van de dies natalis van onze universiteit de LSR Onderwijsprijs 2007 in ontvangst mogen nemen. Zij was voor deze prijs voorgedragen door MOST, de studievereniging voor studenten Slavische talen & culturen en Ruslandkunde.

De jury roemde onder meer de veelheid aan onderwijsvormen die de docente toepast, haar inzet voor extra curriculaire activiteiten en haar begrip voor het feit dat iedereen op een andere manier leert en haar lessen daaraan aanpast. Met deze dingen weet zij studenten te motiveren en enthousiast te maken voor haar vak en hun studie (bron: opleidingswebsite).

Peter Verstraten, docent Literatuurwetenschap, was eveneens onder de genomineerden voor de LSR Onderwijsprijs. Hij werd voorgedragen door de studievereniging voor studenten Literatuurwetenschap, Maktub.

Simon Hoogvliet, student geschiedenis, is door het studententijdschrift Nobiles gekozen tot 'meest veelbelovende student van Nederland van 2007'. Tijdens de finale van deze wedstrijd op Nyenrode Business Universiteit versloeg hij zijn concurrenten in onder andere een IQ- en EQtest, een kennisquiz en een sollicitatiegesprek.

                                    
 
   
vorige pagina top pagina