Universiteit Leiden
  home   contact      
 
 
 
Archief
   

Personalia

Nieuwe medewerker

      

Annette Hilbrands-Petstra
Management assistent Bestuursbureau Letteren

1175 / kr. 303
  a.hilbrands-petstra@let.leidenuniv.nl

Op 16 januari 2006 ben ik gestart bij het faculteitsbestuur Letteren als management assistent. Na weliswaar kort - maar op een fijne manier - door Ria Remmerswaal ingewerkt te zijn, kreeg ik een nieuwe collega: Angelique Opdam. Samen met Abigail Rousseau bevrouwen wij het hectische, maar zeer boeiende bestuursbureau Letteren.

Van Drenthe naar Rotterdam, en verder 
Van oorsprong kom ik uit Drenthe, maar ben voor mijn Schoevers opleiding naar Rotterdam getogen en ben vervolgens 12 jaar te Rotterdam blijven wonen en werken. In de tussenliggende periode hebben wij (mijn man en ik en later ook onze kinderen) nog op diverse plaatsen in Nederland gewoond om uiteindelijk in juli 2005 naar de Randstad terug te keren. Samen met mijn man en onze twee zonen van 15 en 13 jaar en niet te vergeten onze Cocker Spaniël "Rakker" wonen wij in Leiden in een gelijkvloers appartement in de nieuwbouwwijk "Roomburg" en dat bevalt ons zeer goed.

Afkortingen 
In Lelystad heb ik 3,5 jaar als directiesecretaresse gewerkt voor een middelbare school. Op de middelbare school werd veelvuldig gebruik gemaakt van afkortingen voor docentnamen en vakken en dat is hier ook zo (bij het opstellen van verslagen bijvoorbeeld), dus daar ben ik aan gewend. Samen met een collega bemande ik het directiesecretariaat; de hele dag kwamen er docenten langs met vragen en verzoeken en de telefoon stond roodgloeiend, dus ik voel mij bij de Universiteit tot nu toe als een vis in het water! De sfeer is vriendelijk en open en men helpt elkaar op weg, dat heb ik al veelvuldig gemerkt.

Praktisch
Ik ben bereikbaar bij het Bestuursbureau Letteren van maandag t/m vrijdagochtend van 08.45 tot 17.15 uur.
Telefoonnummer 071 - 527 2318
Email: a.hilbrands-petstra@let.leidenuniv.nl

                                    

 
   
vorige pagina top pagina