Universiteit Leiden
  home   contact      
 
 
 
Archief
   

Archief > Forum 3/05 > Mededelingen > Nieuwe websites

De Letwijzer

Hoe kom ik aan een account voor de collegezalen? Waar vind ik het facultair kader voor de bachelor? Bij wie moet ik zijn met vragen over flexibele werkduur? Wanneer is de eerstvolgende voorlichtingsdag? Het antwoord op dergelijke vragen kunt u vanaf vandaag vinden op de nieuwe website voor medewerkers van de faculteit der Letteren: de "Letwijzer".

Onderwerpen

De Letwijzer biedt informatie over de volgende onderwerpen:

  • Onderwijs en onderzoek (OWB): met o.a. links en documenten betreffende visitatie en optimalisering
  • Voorlichting en werving (Communicatie): met o.a. informatie over huisstijl, brochures, voorlichtingsdagen en websites.
  • ICT: accounts, software, aanvragen en helpdesk
  • Personeelszaken (PZ)
  • Financieel-economische zaken (FEZ)
  • Faciliteiten (UFB) WSD-complex
  • adressen, telefoonnummers
  • handleidingen, formulieren en meer.

Zoeken in de Letwijzer

De informatie is te vinden op verschillende manieren. Een menu aan de linkerkant biedt de mogelijkheid om thematisch en op (faculteits)onderdeel te zoeken. Vanaf de homepage is er een index waarmee u alfabetisch ("kies een letter") op onderwerp kunt zoeken. Ook het Forum-archief wordt ontsloten via deze index. Bestuursbesluiten, nieuwe regelingen, "fiets van de zaak", arbeidsduurverkorting, kortom alle onderwerpen die in de vijf jaar dat Forum bestaat aan bod zijn gekomen zijn hier te vinden. Tenslotte vindt u op de homepage een kolom met rubrieken via welke u snel een overzicht kunt krijgen van bijvoorbeeld alle beschikbare formulieren en handleidingen.

De Letwijzer is te bereiken via www.letwijzer.leidenuniv.nl  (bookmark dit adres) of via de homepage van de faculteit: www.letteren.leidenuniv.nl, door te kiezen voor "medewerkers".

Benieuwd naar uw mening!

De webredactie is altijd benieuwd naar uw mening, met uw feedback kan de letwijzer zo gebruikersvriendelijk en compleet mogelijk gemaakt worden. Vul daarom na uw eerste bezoek aan de site het online vragenformulier op de website in, dat te vinden is via de link "Reacties & suggesties" in het menu aan de linkerkant.

                                    
 
   
vorige pagina top pagina