Universiteit Leiden
  home   contact      
 
 
 
Archief
   

Archief > Forum 3/05 > Van het bestuur

Renovatie Lipsius

Verbouwing 2e verdieping Lipsius
Periode mei 2005 - december 2005

Het Lipsius gebouw verkeert al jaren in een slechte onderhoudstoestand. Daarom heeft het ExpertisecentrumVastgoed besloten in de tweede helft van dit jaar de gevels en daken te laten renoveren. De werkzaamheden betreffen in grote lijnen de vervanging van de dakbedekking; renovatie van geveldelen; verbetering van de dakranden; vervanging van de stalen raamkozijnen in de trappenhuizen; en reparatie van betonnen delen en divers schilderwerk.

Tegelijkertijd met deze renovatie vindt op de tweede verdieping van het Lipsius een verbouwing plaats vanwege de herhuisvesting van Grafimedia en de Copy- en Printshop. Grafimedia blijft op de 2e verdieping maar vanwege de aard van de dienstverlening verhuist de Copy en Printschop naar de begane grond. Op de 2e verdieping komen extra collegezalen en werkkamers.

De werkzaamheden zullen zeker overlast veroorzaken maar men probeert dit te ondervangen door de werkzaamheden zoveel mogelijk in de vroege ochtend, in de namiddag en in het weekend te laten plaatsvinden.

Meer gedetailleerde informatie over de renovatie en de daarmee samenhangende overlast kunt u vinden op Letwijzer onder het kopje Nieuws of in de Nieuwsbrief Renovatie WSD complex.

Jelle Kaldewaij
Directeur Bedrijfsvoering

                                    
 
   
vorige pagina top pagina