Prijsvraag voor studenten

Verzin een nieuwe naam voor het op te zetten informatiecentrum voor mensen met een functiebeperking en win een iPod.

Er zijn veel faciliteiten voor studenten met een functiebeperking. Dat moet duidelijk worden. Bovendien kan het nog beter. De Universiteit Leiden wil studenten met een functiebeperking zo goed mogelijk faciliteren bij het studeren. Met een nieuw op te richten kennis- en informatiecentrum wil de universiteit de belemmeringen die kunnen optreden tijdens de studieperiode verminderen.

In dit nieuwe centrum zal een breed pakket aan ondersteuning aanwezig zijn in de vorm van informatie, speciale regelingen, aangepaste voorzieningen, advies, hulp bij studiekeuze en een luisterend oor. Een multifunctioneel centrum voor alle studenten die te maken hebben met een handicap, functiebeperking of een chronische ziekte.

Ook voor medewerkers die vragen hebben over studeren met beperkingen wordt dit centrum het vaste aanspreekpunt.

Het centrum maakt onderdeel uit van ICS, studie- en studentenondersteuning.

Bedenk jij de naam voor dit nieuwe kennis- en informatiecentrum van de Universiteit Leiden, dan is de iPod voor jou. De sluitingsdatum is 14 mei.

Voor meer informatie of om je inzending in te sturen kun je mailen met mw. S.H. Vreeswijk, SH.Vreeswijk@ics.leidenuniv.nl. De inzendingen worden beoordeeld door een jury. De winnaar krijgt bericht thuis en de gekozen naam wordt bekend gemaakt in  MARE. De prijs is een iPod Nano 2GB.

(24 april 2007)